recenzia : riasenka Lash Crown Max factor



Lash Crown Mascara- Max Factor

Chvíľku som pochybovala, či túto recenziu urobím lebo je to trošku risk. 
Každému sa páči niečo iné. 
A je tu hóóóódne veľa z vás komu sa moja fotka nebude páčiť :)  Ale koniec koncov každá si musíme nájsť riasenku, ktorá nám vyhovuje. Ja vám môžem poradiť jednu špirálu, ktorá vám ale že vôbec nesadne. Alebo bola v drogerke už otvorená a tým pádom je suchá a teda úplne iná ako som ju ja opísala :)

Preto nebudem robiť nejakú podrobnú recenziu. Napíšem vám len svoju skúsenosť. 
Keď som utekala do Teta drogerie po túto špirálu, ktorej kefka sa mi pozdávala ako dobrá voľba , mali ju v zľave. Nechcem klamať myslím , že stála tak do 10 eur. A bez zľavy mala stáť 15 eur .

Keď som ju prvýkrát otvorila, pomyslela som si,
akože za toto dať 15 eur ? (keď na ňu nebude akcia)
 ... čožeeee????...
Zdala sa mi suchá a ako keby už použitá (neviem či bola) ... 




Aplikácia bola ale príjemná. Konzistencia taká akurát, ani nie suchá ani nie mokrá. A stačilo dať jednu, dve vrstvy. Ja si oči maľujem tak, že si ich najprv vytočím klieštikmi a potom nanesiem mascaru.
  Niektoré mi robia to, že mi riasy úplne spadnú a vôbec ich nemám od klieštikov pekne vytočené .... 
a také špirály ja nemám rada. Naštastie, keď už je taká drahá , mi toto nerobí :) ...



Drží celkom dobre ale na konci dňa už musím povedať, že netúžim po ničom inom len si ju dať dole. Asi to nie je chyba špirály ale skôr mojich oči. Mám ich dosť citlivé na únavu a vtedy mi slzia, tak možno preto :)
Áno a neotláča sa mi :) 



To ako sa mi namaľuje so špirálou, tiež závisí aj od toho v akom stave sú moje riasy. Teraz sa snažím si dávať na ne každý večer sérum, no nie vždy ma to napadne. Ale tak moje mihalnice majú občas svoje dni :D :D :D kedy ich nenamaľujem podľa mojich predstáv  ani keby čo bolo.


A ešte tak trošku od veci ale minule som bola v DM, no a kupovala som si nejakú špirálu... Potom prídem do auta a pozerám, že tak táto bola isto otvorená .... No tak som išla naspäť do obchodu a videla som , že ostatné sú zabalené. Tak som sa išla opýtať, či by mi ju mohli vymeniť. Vymenili mi ju, za čo som fakt vďačná. 

NO ale v poslednej dobe som si všimla, že tie špirály vôbec nie sú zabalené. Skoro žiadna , ktorú si kupujem. Nepáči sa mi, že ktorákoľvek môže byť otvorená a tým pádom mi skôr vyschne a už je znehodnotená. 

A tiež som bola v TETA drogerií a zase išla som na špirálu a tam ani jeden tester :( ... tak som vybrala naslepo. Ja som sa aj pýtala, či majú tester a pani predavačka, že nie a už išla otvárať tú predajnú .... Ja jej vravím nech ju radšej neotvára :D:D hovorím si nechám sa prekvapiť :D lebo keby som ju videla a nepáčila by sa mi kefka a už by som ju nechcela bolo by mi to blbé :) 

hmm trochu som sa rozpísala :) a pravdepodobne to ani nikto také dlhé neprečíta :) ale ak ste sa dostali až sem aký je váš názor na to, že niektoré mascary nie sú vôbec zabalené ? alebo, že v drogerke nemajú testery ? ... a čo poviete na túto ? ... máte ju ? ...ste spokojné ?... alebo viete poradiť nejakú podobnú ? ...menej drahú ? ... alebo aj drahú hlavne nech je dobrá :)
OK tak pekný deň :)

Komentáre

  1. Tuhle řasenku vidím poprvé. Líbí se mi design vršku, ale jinak sáhnu po jiné :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto riasenku mám tiež veľmi rada :)
    Mon
    https://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wooou tak ta riadne predlzila riasy...ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára