To NAJ za rok 2016 : starostlivosť o pleť, telo a vlasy




* FARBA NA VLASY - L´OREAL PRODIGY

Ak sledujete môj blog iste vám neušlo, že som vyskúšala niekoľko blond farieb a prešla som si aj premenou z blond na hnedú farbu. Momentálne som verná tejto Prodigy white gold 9.10 farbe od       L´Oreal . Nedráždi mi pokožku a na moje silno hnedé korienky mi chytí farba akurát tak aby si všetci mysleli, že som prirodzená blondína :) Nechcú mi veriť, že sa prefarbujem :) a to je super :)




*ŠAMPÓN NA VLASY - L´OREAL EXTRAORDINARY CLAY



Tento šampón je perfektný. Vlasy mám po ňom ľahšie, čo oceňujem lebo mám dosť ťažké vlasy. Taktiež cítim pocit čistoty. Vôňa je taká celkom príjemná (nemusí ale všetkým vyhovovať) a umytie mi vydrží 2 dni svieže. V tomto smere som s ním spokojná ale má tiež jedno mínus . Nerobí mi síce lupiny a nevysušuje pokožku hlavy ale cítim ako ma po ňom sem tam svrbí koža. Myslela som si, že asi som si zle zmyla šampón, no aj na druhý krát ma pokožka svrbela. Takže to nebude asi tým .



* SUCHÝ OLEJ NA ROZČESÁVANIE - NATURAL WORLD TEKUTÝ KERATÍN

Toto je moje všetko. Vlasy si s týmto keratínom dokážem rozčesať kedykoľvek. O tomto suchom oleji som písala už aj recenziu. Nie je mastný, vlasy sú po ňom nezaťažené, lesklé a jemné a ako keby skrotené :)

Recenzia TU



*SPRCHOVÝ GÉL

Mojím obľubeným bol modrý palmolive, no tento som si kúpila kôli aplikátoru. Stačí len stlačiť, čo je lepšie ako otvárať a obracať nádobku :)
Má takú príjemnú krémovú konzistenciu a dokonca sa s ním dá perfektne oholiť. Nohy mám potom také úžasne hladké ... Modrý aj krajšie vonia ako tento s oranžovým vrchnáčikom :)


* KRÉM NA TELO

Kokosový olej je perfektný na telo. Hlavne ak mám suché miesta stačí ich natrieť a na dlho mám pokoj ... Milujem jeho vôňu a ten hebký pocit :)




* KRÉM NA RUKY

Mám pocit, že je to klasická Indulona len o niečo vylepšenejšia . Je úžasná na ruky a dobre vonia. Pokožku mám hydratovanú okamžite. Dá sa dať na celé telo, no ja ho používam na celé ruky, vrátane lakťov :) Tiež mi krásne ošetrí kožtičku okolo nechtov.



* PÍLING NA TVÁR
O tomto pílingu som už tiež kedysi písala. Je úžasný, jemný, osviežujúci a krásne čistí póry. Obsahuje aj uhlík o ktorom som čítala len samé dobré veci.

Recenzia TU

* KRÉM NA TVÁR

Úžasný, hydratačný a vôbec nie mastný. Veľmi dobre sa rozotiera a hneď sa vsiakne do pokožky a krásne vonia . Mám teraz zálusk ešte na jeden mastný krém ale viem, že táto Nivejka ma nesklame :)
Je taký úžasne roztieľateľný, že je radosť ho aplikovať aj na krk. Hydratácia krku je veľmi dôležitá, aj keď sa o tom veľa nehovorí. A veľa žien na to zabúda.





* VOŇAVKA

Diesel - Loverdose je moja obľúbená vôňa už niekoľko rokov. Je len veľmi málo vôní, čo sa mi páčia a nie všetky mi sadnú . Milujem jej sladkú vôňu a pritom je iná ako ostatné sladké vaoňavky. 


* DEODORANT 

Nivea má krásnu vôňu a tak som rada, že majú aj tento voňavučký deodorant. :)




:)

Komentáre

  1. Ďakujem za tip na ten keratín, prečítala som aj recenziu! Také niečo práve hľadám.

    Máš ináč super blog, už ťa sledujem aj tu na insta. Budem rada keď zavítaš tiež ;)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára