Aliexpress nakupovanie 2. časť- Šaty a overal



Ahojte :) Dnes je tu ďalšia časť z môjho Aliexpress nákupu ako som sľúbila v minulom poste. :)
Myslela som, že tento článok napíšem skôr, no nakoniec som sa rozhodla, že si ešte užijem pekné slnečné dni ... Bola som celkom prekvapená aký úspech mal predošlý post a tak sa teším na písanie tohto ďalšieho :)



Začnem teda týmito krásnymi priesvitnými, kvietkovanými šatami. Nekúpila som si ich ja ale dostala som ich od mojej maminy, ktorá si ich  kúpila cez Ali a jej boli úzke :) Keďže ja som také špáratko, mne sadli perfektne :) 
Viem si ich predstaviť niekde na pláži na dovolenke :) Musela som poodstrihovať pár trčiacich nitiek ale inak sú krásne. Veľmi príjemný materiál a tie kvetinové vzory sú v kombinácií s priesvitnou látkou celkom zaujímavé:) 



Link s cenou bohužiaľ neviem :)



Tieto ďalšie šatičky sú tiež priesvitné a tiež som ich dostala :) tentokrát od mojej sestry :) Sú mi trošičku užšie, vedela by som si ich predstaviť o kúsok širšie aj v bokoch aj na rukách a aj o niečo dlhšie :) No na dovolenku myslím, že ich určite využijem :) 
cestou na pláž  :)



Keďže sú dosť priesvitné musím vymyslieť čo pod ne dať. Či už pre tieto alebo tie prvé čierne šatičky :) Ak máte nejaký nápad kľudne mi ho napíšte do komentára :) rada si ho prečítam ... 

Link a cenu nemám.



Hmmmm zase priesvitné :D :D :D
 Tieto šatočky sú evidentne len k moru a nad plavky :) Sú veľmi krátke ale  pohodlné :) Kupovala som ich zhruba tak pred rokom a vôbec k nim nemôžem nájsť ani cenu ani link :( 



Tieto fotky z dovolenky ste mohli vidieť na mojom instagrame :)



Tento overal už nie je priesvitný :) chvalabohu :)
Veľmi sa mi páči farba :) chcela by som v obchode nájsť nejaké tričko s takouto peknou hnedou, ktorá by nevypadala lacno :) 
Toto je vlastne môj prvý overal a musím povedať, že je skutočne pohodlný a na Ali pomery aj super zošitý. Veľkosť je úplne akurát čomu asi pomáha to, že materiál je decentne elastický. 



Dĺžka je tiež akurát, čo je až  neuveriteľné . Lebo je fakt katastrofa nájsť na moju výšku niečo, čo nevypadá ako po mladšej sestre :D .... 

LINK : Hnedý overal
CENA : 11,32 eur ( 291 czk)


Posledný kúsok sú tieto červené krásne šaty :)
Opäť sú veľmi pekne zošité, pevný materiál a nepresvitajú :)



Ten výkroj do Vé-čka je spevnený a šnúrovanie vpredu sa dá prispôsobiť :) Sú mi o trošičku širšie. Sú elastické čiže ešte polka mňa by sa tam zmestila isto :) Ale inak sú dosť pohodlné ... 

CENA : 9,63 eur (247 czk)






Ako som si tak prezerala objednávky z Ali zistila som , že tých vecí kúpených mám viacej :) našla som tam ešte dvoje šaty a pár doplnkov :) o tom môžem napísať ešte jeden článok :) 

Inak nezabudnite nakupovať cez PLNÚ PEŇAŽENKU mne sa vrátilo 27 eur. Najviac peňazí som získala, keď sme si bookovali dovolenku pred dvoma rokmi cez PP a booking. com asi 15 eur, no a ostatné bolo od Ali :) myslim, že sa oplatí ;) 



Komentáre

Zverejnenie komentára