Recenzia : kozmetika Pupa milano, Loreal, Catrice, Maybelline, Garnier

VIDEO RECENZIA CATRICE MAKE UPOV





Dnes som si pre vás pripravila článok, o produktoch s ktorými som bola v roku 2016 spokojná a používam ich dodnes. Nie je to úplne všetko ale tieto kúsky boli a sú moje najobľúbenejšie . 
Dúfam, že sa vám článok bude páčiť. Poďme rovno na to :)


* MAKE UP

L´Oreal Infallible 24 h matte a Catrice HD Liquid Coverage Foundation. 

Infallible make up od L´oreal-u je skvelý zmatnňujúci a doteraz najlepší zmatňujúci make up aký som kedy mala. Písala som naň aj recenziu nájdete TU . 


HD Liquid make up od Catrice bol pre mňa veľkým prekvapením. Videla som ho na blogoch a neoľutovala som jeho kúpu . Recenzia TU.








* CONCEALER

Catrice Liquid  Camouflage High Coverage Concealer je Jednoznačne najlepší korektor pod oči aký som kedy mala . 





* MASKARA

Maybelline Lash sensational milujem ju.
Keď som pridala recenziu na maskaru tu alebo na iných fórach väčšinou to vyvolalo búrlivé diskusie a rôzne názory . Lebo každému z nás sa páči niečo iné . A tak som sa rozhodla, že už takéto recenzie robiť nebudem. Predsa mi nedá nespomenúť túto moju zbožňovanú špirálku ...






* CERUZKA NA OČI

Pupa Milano Multiplay ceruzky používam už roky. Nerozpíjajú sa ako iné a držia pekne dlho. :)




*CERUZKA NA OBOČIE

Pupa Milano ceruzka na obočie je tiež moja naj. Z iných značiek som bola viac sklamaná a vždy ma táto od Pupy zachránila.



*PERY

Maybelline Color Drama odtieň nude perfection .




*LINKA NA OČI

Maybelline gélová očná linka . Mrzí ma, že nie je vodeodolná, lebo sa mi v práci rozmaže. Ale pri bežnom nosení vo voľný deň s tým problém nemám.




*KONTÚROVANIE

Revolution Ultra Bronze má celkom fajn odtieň ale treba ho len máličko . Keď chcem trošku kontúrovanie zvýrazniť použijem Natural Collection očný tieň ;)







*ROZJASŇOVAČ A FARBA NA LÍČKA V JEDNOM

Perfektný produkt od Pupa Milano. Môžem farby použiť jednotlivo alebo zmixujem všetko dokopy a mám krásnu jemne trblietavú farbu .
Okrem toho občas použijem aj MUA luxe strieborný rozjasňovač.







*ŠTETCE

Tieto štetce sú jednoducho božské . Recenzia TU .



*ODLIČOVANIE

Garnier odličovač 2v1  obsahuje Arginín, ktorý vraj posilňuje riasy. Pre mňa je podstatné, že ma neštípe a krásne odlíči bez problémov ... A neviem či si to namýšlam ale naozaj mám pocit, že mám krajšie a dlhšie mihalnice, keď ho používam . :)







#maybelline #loreal #catrice #natural collection #pupamilano #mua #garnier #makeuprevolutionlondon #royalbrushsassykit


Komentáre

  1. ten Catrice korektor vidím snáď v každom takomto článku :D Ja ho mám tiež, ale zatiaľ som ho nepoužila, lebo mám otvorené iné 2, ktoré musím minúť :)
    A Lash sensational patrí tiež medzi môj TOP produkt :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede

    1. ja som ten catrice korektor kupovala s make upom v takom balení ... inak by som ho možno ani nemala :D no a predtým som mala od garnier roll on a maybelline s tou hubičkou na vrchu a aj affinitone a tie neboli také dobré :) teda aspoň podľa mňa :)no myslím, že budeš spokojná:) kľudne daj potom vedieť ;) ...
      a ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Catrice makeup a korektor patria tiež k mojim top za rok 2016. Linku Maybelline som tiež kedysi dávnejšie mala a bola som s nou velmi spokojná. Nevadilo mi ani, že nie je vodeodolná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj ďakujem za komentár :) a teraz akú linku používaš ? s ktorou si spokojná ? ... táto maybelline je super len skôr na bežné nosenie :) do práce by som potrebovala vodeodolnú ... rozmýšľala som aj nad Pupou len tam sa najbližšie nedostanem :) tak ak máš nejakú s ktorou si spokojná budem rada za každý tip :) kľudne aj na instagrame alebo tu :)

      Odstrániť
  3. Korektor od značky Catrice jsem si pořídila již před několika měsíci své úplně první balení a jsem z něj velice nadšená. Nyní si budu pořizovat své již třetí a jiný nehledám! Za tu cenu jsem až takovou kvalitu nečekala! Řasenku od Maybelline si plánuji koupit, slyším na ní samou chválu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež prekvapená, že za tú cenu je ten korektor taký ako má byť. Mala som také ktoré boli riedke a nemali skoro žiadnu kryciu schopnosť :) a myslím, že mu tiež budem dlho verná :)
      a tá riasenka od Maybelline je pre mňa super a mala by si byť spokojná ale tak nie každý má rád takú silikónovú kefku :) ale uvidíš sama ak si ju teda kúpiš :)

      a ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  4. Korektor od Catrice je super, už mám několikáte balení :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno ja si ho tiež ešte kúpim :) vidím, že nás je spokojných viac :)

      ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  5. Ta řasenka ti dělá nádherné řasy, až budu hledat novou, snad šáhnu i po této :)

    Nails from Czech - Lucie

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára