Recenzia špirála False lash Sculpt L´OREAL PARIS


Ahojte :)
Tááák dlho som sa chystala na túto recenziu až som zabudla, že ju chcem napísať :)
Chcela som ju najprv poriadne vyskúšať a zistiť, čo mi na nej vadí alebo naopak nevadí. 

Mala som ju už na sebe niekoľko krát. Sú dni kedy moje mihalnice túto mascaru jednoducho odmietajú a niekedy nie. No dnes som vám nafotila pár obrázkov pred a po či už moje moje riasy majú svoj deň alebo nie :) 





Kadžá máme inú predstavu o tom čo je pekné a čo nie. Niekomu sa môže zdať, že výsledok je pekný a niekomu že je nevkusný. Preto nebudem hodnotiť výsledok ale samotnú špirálu .

Pozrite si video návod, ktorý je perfektný. Keď som robila túto recenziu nepoužívala som metódu, ktorú vo videu používa Mário ale neskôr som to vyskúsala a výsledok perfektný. Teraz sa mi páči táto mascara ešte viac. :) 




Kefka : je navrhnutá tak aby vám riasy " učesala ", čo sa jej celkom aj darí . Na začiatku je užšia a na konci je trožku širšia :) Užším končekom sa vám bude dobre maľovať riasy v kútiku oka . 

Objem : neverila som ale áno dodá aj objem 

Farba : krásna čierna, dáva sa dole celkom dobre 

Je na citlivé oči ? : myslím si, že skôr nie ako áno, ja keď som mala mokré oči, dosť ma štípali 

Výdrž : môžete sa na ňu spoľahnúť  aj 12 hodín , mne neopadáva a nevysúša sa časom 




Prajem vám krásny deň :)






Komentáre

  1. viem, ze vela ludi nema rado taketo mihalnice, ale mne sa to paci :) podla mna ti krasne otvorili oko a mas ich mega nadvihnute a dlhe :)


    Pozyvam na giveaway o balicek Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára