Recenzia : Kontúrovanie tváre Contour Kit BarryM Chisel Cheeks

Pamätám si, keď prvýkrát Kim Kardashian uverejnila fotku o kontúrovaní a to spôsobilo extra boom medzi youtube blogerkami.
Veľa z nich však vravelo, že kontúrovanie sa hodí len  na večer a nie je vhodné na každodenné nosenie. Odvtedy mám pocit, že každý youtubový tutoriál sa nezaobíde bez kontúrovania.



 A ja tiež rada kontúrujem. Nedávno som si kúpila túto paletku od BarryM . A musím povedať ak hľadáte paletku na naozaj kvalitné kontúrovanie tváre tak táto vás určite zaujme.






Čo je na BarryM FLAWLESS CHISEL CHEEKS CONTOUR KIT  dobré ?

Táto paletka obsahuje tri farby, môže sa vám zdať, že tie hnedé sú dosť tmavé a na bledú pleť sa nemusia hodiť.
No ja som si zvykla kupovať tmavšie farby, lebo keď chcem jemnejší odtieň jednoducho si na štetček nanesiem menej. A keď chcem viac farby nie je problém...

Ten prvý odtieň občas použijem aj ako tieň na oči, je fakt pekný. Na obrázku na obale je návod ako sa jednotlivé farby používajú.




Všetky farby sú vo forme púdru, držia veľmi dobre a farby sú krásne sýte. Najviac využívam tú tretiu ale len v malom množstve. Preto mám túto paletku ako keby nepoužitú. A to je ďalšia super vec. Že sa míňa dosť pomaly.






Komentáre

  1. Hezka paletka. Prostredni stin si dovedu predstavit spis jen na ocich...,). Ja pouzivam konturovaci od sleeku a je skvela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno to máš pravdu, ten stredný je tak divne pigmentovaný ale zase môže niekomu na pleť vyhovovať :) ja mám od sleek len rozjasňovače a som s nimi spokojná :) a verím tomu, že aj tá kontúrovacia je super :)
      ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára