RECENZIA : Garnier body tonic úžasné telové mlieko

Dnes som sa rozhodla spraviť recenziu na tento perfektný produkt. Na Modrom koníku som videla komentár jednej ženy, ktorá si tento produkt chválila a písala, že jej pomohol na strie na zadku. Okamžite som si ho išla kúpiť a teraz ho používam už okolo 3 týždňov.

Garnier body tonic






Zatiaľ za mňa strie nezmizli ale ten pociiiiiiit. Hneď ako si ho nanesiete na telo cítite ako sa vám pokožka vyhladí. Vytvorí sa akoby taký jemný film na tele a trošku dlhšie trvá kým sa vstrebe. Dám si len malú dávku a od pása dole sa môžem natrieť bez toho aby som si dávala ďalšiu .
Garnier píše, že sa nemá nanášať na tvár a po aplikácií si treba umyť ruky. Áno ak by som si nezmyla ruky cítila by som ten taký tenký film na nich. Okrem toho vonia veľmi pekne. Mne to príde ako citrusová vôňa.

Čo si môžete o produkte prečítať... 

Môj názor : 

  • tonizovaná pokožka : ÁNO
  • pokožka zostáva hydratovaná : ÁNO ja sa sprchujem každý deň a moja pokožka je celý deň vláčna - nemám pociť suchej pokožky. Čo bolo inak po lete katastrofa.
  • pokožka vypadá vidieteľne hladšia : ÁNO AJ NIE neviem veľmi presne či je to vidieť ale cítiť to naozaj je po celý deň hladká pokožka.
  • pocit spevnenej pokožky : ANO ANO ANO fakt je pevnejšia naozaj dobrý pocit
  • príjemná vôňa : ANO krásna citrusová, ale na tele vôňa už potom nie je cítiť
  • gélovo-mliečna konzistencia : ANO presne tak by som ju opísala
  • rýchlo absorbovateľný :  NIE nie až tak rýchlo chvíľku to trvá ale fakt len chvíľku
  • nemastný nelepiaci sa : ANO, ANO 
Obsahuje : phyto kofeín a výťažok z morských rias 



Zatiaľ nemám ani jednu negatívnu vec, čo by som o tomto telovom mliečku napísala. Takže ostávam pri tom, že som maximálne spokojná. Chystám sa ho použiť aj ako darček pre sestru. Ale ak máte nejaké tipy na super telové mlieko rada ho vyskúšam.





Komentáre

  1. tak to teda musím vyskúšať! :) láka ma ten pocit vyhladenej pokožky, aj keď neverím že by zázračne zneviditelnil strie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja si to nemyslím ,no ak by to tak bolo tak by som bola rada :) :) ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. Má riadne peknú farbu a vyzerá celkom dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určite sa na neho pozriem ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára