Aliexpress letný shopping 1. časť tričká a plavky



Aliexpress shopping


Aliexpress stránku vám asi nemusím predstavovať :) Rada tam nakupujem aj keď nie vždy mi prídu veci, čo mi sadnú .  Ku každej veci pridám aj link ak bude ešte dostupný:)

Najčastejšie na aliexpresse obzerám plavky. Vo wishliste ich mám minimálne 100. Ak mi sadne vršok väčšinou nesadne spodok :) a naopak ... ale závislosť je závislosť :D

 Veľmi sa mi páčili tieto červené plavky. A keďže takúto farbu ešte nemám nevedela som sa dočkať kedy mi prídu. Vršok je taký akurát ale nemá žiadnu oporu. Je to iba látka. Ramienka sú polohovateľné, čo je super.
Spodok je celkom pevný. Na opaľovanie super, keďže sú celkom dosť vykrojené. Aj keď až moc odvážne na mňa :) no možno niekde na dovolenke by sa dal spodok využiť.

Ešte som ich nemala oblečené . Iba vršok na balkóne :)

link : Červené plavky 
cena : 8,37 eur (215 czk )



















Tieto plavočky som si musela trošku poupraviť.

Vrchný diel bol taký divný. Mal retiazku okolo krku, ktorá nebola až taká zlá, no pri dlhšom nosení sa mi rozopínala a preto som ju nahradila šnúrkou so spodného dielu. Tiež som skracovala priestor medzi košíčkami . Košíky sú bez opory a trošku menšie.
Spodný diel mal dlhočizné šnúrky .... tie som tiež skrátila

Tieto plavky som tiež ešte nemala na sebe oblečené vonku a neviem či si ich niekedy oblečiem :) nie sú zlé, no asi by som sa v nich necítila komfortne hlavne vo vrchnom diele.

link : Čipkované plavky
cena : 9,47 eur (241 czk)

Tričká sa na Aliexpresse kupujú dobre. Toto tričko má Off shoulder strih a páči sa mi aj vzor. Gumička okolo ramien je pevná a tričko je dobre zošité :) Ja som s ním veľmi spokojná ;) vzadu má zips, ktorý sa mi pokazil takže jedno mínus:)

link : Čierno biele tričko
cena : 5,68 eur (146 czk)










Toto tričko ma dosť sklamalo keď mi prišlo. Materiál úplne zlý a čakala som, že to bude niečo na štýl oversize :) no je to iba normálne tričko, ktoré má fakt zlý materiál dobrý akurát na potenie... alebo na chladnejšie mesiace :) možno ani to nie lebo ten výkroj okolo ramien je divoký a keď by som sa zohla po niečo všetko by mi vybehlo :) 


link : už nie je k dispozícii
cena : 7  eur (170 czk)


Celé tričko okrem rukávov má akoby nariasený materiál. Nejak si neviem zvyknúť na to ako ten vzor vypadá oblečený. No posúďte samy. :)

link : už nie je dostupný
cena : 5,06 eur (130 czk)



Girl Gang tričko nosím veľmi rada. Je pohodlné a materiál je príjemný. Viac by sa mi páčilo ako oversize ale čo už to je Ali :)

link : Girl Gang tričko
cena : 5,60 eur (144 czk)



       

 Tento Crop top je perfektný . Materiálom, strihom aj pohodlnosťou.  
link : už nie je dostupný 
cena: 9,22 eur (237 czk)





Keďže je tých vecí celkom dosť na jeden post, spravím ešte pokračovanie :)
Toto je zatiaľ všetko :) prajem pekný deň a dúfam, že sa vám aspoň niečo páčilo ... 





Komentáre

Zverejnenie komentára