Recenzia : Gliss Kur Oil NUtritive : Balzamové prekvapenie

Výber kondicionéru nie je vždy ľahký. Najradšej mám také náhody, keď si v drogérií niečo vyberiem a doma sa potom z toho vytešujem. Ak by som vám mohla odporučiť jeden perfektný balzam na vlasy tak je to práve tento .


Asi je na trhu už dlho. Priznám sa, že vlastne ani neviem. 
Priletela som na Slovensko s príručnou batožinou. Preto moja prvá zástavka
bola v DM drogérií.

To, že som si vybrala práve tento kondicionér je čistá náhoda.  V regáloch ich bolo plno a ceny boli približne všetky rovnaké. Po asi 10 minútach strávených okolo tohto regálu si vravím, že je to vlastne jedno cenovo a aj tak sa nedozviem z toho, čo tam bude napísané či mi bude vyhovovať.

A poviem vám nemohla som si lepšie vybrať. Tento  kondicionér jednoducho milujem od prvého použitia.



 A prečo ??

Nikdy som nemala čierne vlasy takže neviem,či je starostlivosť o ne náročná. Zato blond vlasy si vyžadujú veľkú pozornosť.

Jediné, čo som od neznámeho GLISS KUR NUTRITIVE kondicionéru chcela bolo to, aby som si dokázala vlasy po umytí rozčesať.

 Bola som príjemné prekvapená lebo som mala po ňom vlasy hebučké, voňavé a rozčesávanie (moja neobľúbená činnosť) bolo perfektné. 


Je málo produktov, ktoré sa mi páčia na jeden šup ale tento balsám ma naozaj prekvapil. Určite ho doporučujem hlavne na suchšie a ťažšie rozčesateľné vlasy. A jeho príjemná medová vôňa je len plusom. :)

Máte s ním skúsenosti aj vy , či to len ja som z neho taká rozčarovaná ? :D 

Komentáre

  1. Vypadá dobře, ale Gliss Kur mi vždycky bohužel mastil vlasy :/
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno ja tiež mám svoje obľúbené produkty a nie sú od gliss kur no tento balzam ma prekvapil. Mala som kedysi aj takú vodičku Gliss Kur, ktorá mi kedysi vyhovovala ale teraz keď som si ju nedávno kúpila tak už mi tak nevyhovovala .... Treba to striedať a chvalabohu je na trhu veľa produktov tak si môže každý nájsť čo mu vyhovuje :)

      Odstrániť
  2. Vše od řady Gliss kur na vlasy je super, vždycky jsem spokojená. :) Používám černou řadu a t této mám šampon.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára