RECENZIA : BB cream NUDE magique LOREAL

Doteraz som naozaj nemala šťastie nájsť ten správny make up.
Pred pár dňami som si na základe recenzií vás blogeriek kúpila Revlon COlor stay a aj Gosh drop foudation a práve ich testujem .
No zatiaľ som nič lepšie ako LOREAL BB cream NUDE magique neobjavila. Pre mňa je to perfektný BB krém ale aj make up a v recenzií napíšem  prečo :)




Aký je BB krém od LOreal ?

Na tú svoju cenu myslím, že na Slovensku je to 12,99 eur a v Severnom Írsku ho majú až za 9,99 libier (čo je okolo 13,70 eur) , ho je dosť málo iba 30ml !!!!!!!!!. 
No aj tak ma to neodradilo a teraz mám už v poradí tretí. Tento BB krém je bielej farby a obsahuje v sebe pigmentové kapsulky. Po nanesení na pokožku sa okamžite zmení na farbu, ktorá sa prispôsobí farbe pleti. 
Je v 2 odtieňoch svetlý a medium.
_________________________________________________________________________________
Moja pleť
Aby ste si mohli moju recenziu prispôsobiť vám, rozhodla som sa napísať  aj môj typ pleti. Podľa toho možno skôr porovnaním zistíte či by vyhovoval aj vám.

-moja pleť je viac menej zmiešaná, bledá a farebne nerovnaká
- od makeupu alebo teda bb krému očakávam, že mi nebude robiť efekt masky lebo veľa make upov mi to robí
-môj najväčší problém make upov je nájsť ten správny odtieň, vždy mám pociť, že buď tmavší alebo svetlejší a takto to je dookola.
_________________________________________________________________________________

Vlastnosti BB krému NUDE magique od LOreal

krycia schopnosť :  stredná 

konzistencia : je to biely krém s malými čiernymi bodkami (pigmenty), je redšej konzistencie ale nie vodový(v UK),slovenská verzia je hustejšia (teraz som si ho na dovolenke kúpila a skoro som odpadla, že je v tom rozdiel ) . Vyhovuje mi trošku menej ako redšia verzia UK). Na pleti sa krásne rozotiera, veľmi ľahko a naozaj máte šancu si ho dokonale rozotrieť (UK).  
Čo ešte musím spomenúť je aj to, že nerobí na pleti fľaky ako napríklad Nivea BB krém recenzia je tu.

hydratácia : keďže mám zmiešanú pleť, hovorí sa, že sú lepšie make upy, ktoré zmatňujú. Nie je to až tak pravda . Ak je vaša pleť mastná, potrebuje niečo. A mne vôbec nevadí, že sa trošku lesknem, lebo mne sa práve páči taká dewy pokožka. Niekomu to nemusí vyhovať - preto, ak máte mastnú alebo zmiešanú pleť treba púder.

výdrž : povedala by som, že v práci mi na tvári vydrží tak okolo tých 6tich hodín, viac nie aj keď je napísané 24 hodinová hydratácia, čo podľa mňa nie je pravda .

odtieň light : farebne mi vyhovuje, nie som ani bledá (čo nemám rada) a ani tmavá, neviem či je to zázrak ale naozaj sa mi prispôsobil pleti a farebne vyrovnal tón pokožky. AK by som ale mala určiť približne akú má farbu skôr by som ju označila do žltého/oranžového odtieňa.

vôňa : make upová nič nepríjemné






Je to momentálne moja voľba číslo jeden pretože je ľahký, hydratačný,zjednotí mi pleť,ľahko sa rozotiera , nerobí mi fľaky a ešte ani raz ma nesklamal. A vyhovuje mi viac ako ktorýkoľvek make up doteraz , pretože mi nerobí efekt masky.


Ešte  dávam šancu aj tým dvom make upom čo som písala na začiatku lebo mali veľmi dobré recenzie :)


Komentáre

Zverejnenie komentára