Líčenie : Kylie Jenner lips


Asi poznáte Kylie Jenner. Nevravím, že tento make up je podľa nej ale aspoň som sa jemne inšpirovala. 






Všade sa riešia jej pery. V jednom článku som sa dočítala, že si ich dokresľuje ceruzkou na pery a všetko je to len o šikovnosti a o make upe :)

Keď som sa nad tým tak zamýšľala čím to môže byť, že jej pery sú na pohľad plnšie, napadali ma dve veci. Keďže plastickú operáciu celá rodina popiera, hovorím si hmmmm tak ho má asi dotetované. 
Alebo to bude tou ceruzkou. A tak som to chcela vyskúšať. Myslím. že s touto farbou rúžu sa mi to podarilo ale pri ružovej to napríklad nevypadá veľmi prirodzene.





V každom prípade toto je môj make up, kde som použila inak neviditeľné ružové tiene, gélovú očnú linku a najhoršiu špirálu akú som si za posledné obdobie kúpila. Samozrejme rúž a pod neho ceruzku.
Dúfam, že ste mali krásny pondelok :)



A pre tých, ktorý nevedia o kom som písala tu je pár fotiek :)




Ak sa toto dá docieliť len make upom, tak to chcem vedieť aký používa :D



Komentáre

  1. Máš oveľa krajšie pery ako Kylie :) Mne tie jej už prídu trochu strašidelné :D Čo za rúž si použila? Má krásnu farbu ♥

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne tiež prídu strašidelné na niektorých fotkách z instagramu. až je jej ťažké zhltnúť, že nič nepodstúpila :)

      rúž čo som použila je Rimmel 120 cutting edge
      Ďakujem, že ste sa zastavili :)

      Odstrániť
  2. Ahoj, super článek, jenom já jsem fanoušek spíše nude rtěnek, a tak mni ta tvá příjde moc křiklavá, no každého věc. Každopádně jsi fakt krásná a tenhle článek se ti moc povedl!:)
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, super článek, jenom já jsem fanoušek spíše nude rtěnek, a tak mni ta tvá příjde moc křiklavá, no každého věc. Každopádně jsi fakt krásná a tenhle článek se ti moc povedl!:)
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára