RECENZIA : Lee Stafford bleach blonde moisturising treatment


Ahojte. Minule som vám písala o mojom objave na vlasy- BRAZILIAN KERATIN OLEJ a fakt som neverila, že môžem nájsť ďalšiu perfektnú vec. Neviem ako vy ale ja mám hrozne rada balsamy na vlasy. 
Skúšala som ich už niekoľko. 

Okrem tých bežných, ktoré sú ku skoro každému šampónu som skúšala už aj kokosový alebo aj kúru od DOVE a rôzne iné. No ani pri jednom som nezažila na prvú šupu to, čo pri tejto starostlivosti. 

Je to až také zvláštne pre mňa, že celý čas nič a zrazu dva produkty ktoré mi sedia perfektne  :) tak idem vám ju trošku predstaviť a verte mi CENA VÁS PREKVAPÍ :)





LEE STAFFORD MOISTURISING TREATMENT 

Je určený pre zosvetľené  a blond vlasy. Ide o intenzívnu hydratačnú starostlivosť. Mala by sa používať medzi šampónom a kondicionérom tejto istej rady. Ja ju používam niekedy namiesto balsamu alebo medzi šampńom a kondicionérom od značky LOREAL.

ZLOŽKY : pantenol, harmanček a extrakt zo semien moringy známej ako Miracle TREE.
Na stránke www.leestafford.com sa okrem iného píše :

"This blonde beauty will leave hair looking and feeling like untouched, virgin hair once again."


 Môžem to skutočne iba potvrdiť :)
A aby ste si nemysleli, že tu pridávam nejaké drahé výrobky tento môj nový objav som kúpila za  :)
tadááááá

1 libru čo je okolo 35 kč a 1,30 eura 

Hneď ako ho otvoríte vás zaujme jeho krásna vôňa a okamžite ako si ho aplikujete na vlasy pocítite tu jemnosť. Najradšej by som si ho ani nezmyvala z vlasov :D Nechám si ho dlhšie pôsobiť asi tak 5 minút ( viac nevydržím:D:D ) a tiež si ho snažím do vlasov vmasírovať :)


Komentáre

  1. To jsi ho chytla dost sakra pod cenou bo tento nestoji jen 1 libru no. Super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to áno inak stojí podla toho aký 8 libier v Boots napriklad .... ale skus pozriet v poundlande :) tam ich maju len neviem dokedy :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára